فضاپیمای لوسی ناسا در جریان پرواز اخیر خود با سیارک دینکینش – یک قمر کوچک که به دور آن می چرخد - با یک منظره غیرمنتظره مواجه شد. این کشف در فاصله 300 میلیون مایلی دورتر در کمربند سیارکی واقع در آن سوی مریخ انجام شد. با نزدیک شدن فضاپیما به 270 مایلی سیارک، تصاویری از سیارک و ماهواره تازه کشف شده اش گرفت.
پس از تجزیه و تحلیل دادهها و تصاویر ارسالی به زمین، محققان تأیید کردند که قطر سیارک دینکینش تقریباً نیم مایل است و قمر در حال گردش آن تنها حدود یک دهم مایل عرض دارد. این یافته بخشی از یک ماموریت مقدماتی برای لوسی بود، زیرا برای بررسی سیارک های تروجان بزرگتر و مرموز واقع در نزدیکی مشتری آماده می شود.
این ماموریت که در سال 2021 آغاز شد، قرار است در سال 2027 با اولین سیارک تروجان روبرو شود و حداقل به مدت شش سال اکتشافات را انجام دهد. با این ماه جدید، فهرست اهداف لوسی که در ابتدا شامل هفت سیارک بود، اکنون به 11 مورد افزایش یافته است.
نام دینکینش ، به معنی «شما شگفتانگیز هستید» در زبان آمهری – زبان رسمی اتیوپی – به درستی نشان دهنده همنام فضاپیما، جد انسان باستانی لوسی است که بقایای او در اتیوپی در دهه 1970 کشف شد. هال لویسون از مؤسسه تحقیقاتی جنوب غربی ، محقق اصلی این مأموریت، این احساس را تکرار کرد و اظهار داشت که دینکینش واقعاً با چنین مکاشفهای شگفتانگیز صحت نام خود را ثابت کرد.