نخست وزیر نارندرا مودی، مرکز کنوانسیون بزرگ نمایشگاه بین المللی – بهارات مانداپام را در دهلی نو راه اندازی کرد و با افتخار آن را به عنوان نمادی از دموکراسی پر جنب و جوش و شکوفا هند اعلام کرد. در حالی که هند هفتاد و پنجمین سال استقلال خود را جشن می گیرد، افتتاح این شگفتی معماری به عنوان شاهدی بر گام های گسترده این کشور در رشد و توسعه است. نخست وزیر مودی با ابراز خوشحالی از افتتاحیه ” بهارات مانداپام ” ، جایگاه مهم آن را در قلب ملت برجسته کرد زیرا نشان دهنده تجدید غرور ملی است.
مرکز کنوانسیون نمایشگاه بین المللی در پراگاتی میدان که به عنوان بخشی از انتقال هند به یک ابرقدرت جهانی در نظر گرفته شده است، جدا از اینکه در نوع خود یک دستاورد تاریخی است، زمینه را برای ایجاد آینده بزرگترین موزه جهان – ” یوگه” فراهم می کند. یوگین بهارات ‘. نخست وزیر مودی ابراز اطمینان کرد که ساختمان جدید پارلمان مایه غرور بینظیری برای همه هندیها خواهد بود. این پیشرفتهای ساختاری، همراه با سیاستهای آیندهنگر نخستوزیر مودی، باعث صعود مداوم هند به عنوان یکی از پنج اقتصاد برتر جهانی میشود.
نخست وزیر همچنین بر دیدگاه خوش بینانه خود برای آینده اقتصادی هند تاکید کرد و ابراز اطمینان کرد که هند به عنوان سومین اقتصاد بزرگ جهان در دوره سوم NDA به رهبری BJP ظاهر خواهد شد . او معتقد است که این بازتابی از پیشرفت سریع کشور در تمام جنبه های توسعه ملی است، تغییری قابل توجه از پیشرفت کند مشاهده شده در طول هفت دهه حکومت کنگره.
این مرکز همچنین به عنوان شاهدی بر سیاست های اجتماعی موفق هند است، با 13.5 کرور انسان که در طول پنج سال گذشته از فقر خارج شده اند. نهادهای بینالمللی به گامهای هند در ریشهکن کردن فقر شدید اشاره کردهاند و تأکید میکنند که مسیر این کشور طی 9 سال گذشته بهطور چشمگیری بهبود یافته است. این راه اندازی با انتشار تمبرها و سکه های یادبودی که نماد این مناسبت تاریخی است، مشخص شد.
با سرمایه گذاری تقریباً 329 میلیون دلاری، میدان اصلاح شده پراگاتی، که در 123 هکتار گسترده شده است، به عنوان گسترده ترین مقصد MICE (جلسات، مشوق ها، کنفرانس ها و نمایشگاه ها) هند ظاهر می شود. مجموعه ای از مدرن ترین امکانات آن، از جمله مرکز همایش، سالن های نمایشگاه، و آمفی تئاترها، آن را در میان برترین مجموعه های نمایشگاهی و همایشی جهان قرار می دهد.
مجتمع IECC که قرار است میزبان نشست آتی G20 تحت ریاست هند باشد، ظرفیت نشستن برای 7000 شرکت کننده را دارد که بیش از ظرفیت سالن معروف اپرای سیدنی است . علاوه بر این، دارای یک آمفی تئاتر با ظرفیت 3000 نفر است. نخست وزیر مودی تاکید کرد که نشست های گروه 20 که قرار است در بیش از 50 شهر هند برگزار شود، نمادی از قابلیت های زیرساختی این کشور است.
مرکز کنوانسیون نمایشگاه بین المللی که به شکل صدف حلزونی طراحی شده است، عناصری از هنر، فرهنگ و دستاوردهای علمی غنی و متنوع هند را به نمایش می گذارد. موضوعات مختلف از جمله انرژی خورشیدی، تحقیقات فضایی و پنج عنصر جهان، نگاهی اجمالی به تلاشهای نوآورانه و خرد سنتی این کشور ارائه میکند.